VEGETARIJANSKA I VEGANSKA KUHINJA

  Projekt RCK         29.11.2023.

U ponedjeljak, 27. studenog 2023. g. u Strukovnoj školi Virovitica održana je kulinarska radionica na temu Vegetarijanska i veganska kuhinja. Radionica se održavala u sklopu projekta VirtuOS koji se provodi pod vodstvom RCK - Ugostiteljsko-turističke škole Osijek, a u kojem je Strukovna škola Virovitica partner.

Učenici i nastavnici imali su priliku pod vodstvom iskusnog kulinarskog chefa Branimira Krtalića iz Kulinarskog Instituta Kul IN imali su priliku raditi s namirnicama koje čine okosnicu veganske i vegetarijanske kuhinje, naučiti kako slagati okuse i začine te kako smanjiti oslanjanje na proizvode životinjskog porijekla pri promišljanju o idejama za buduće recepte.

Teme jela su bile: Dahl basmati, Shakshuka, Patliđan involtini.

Ova vrijedna znanja učenici i nastavnici moći će primijeniti u budućem radu te tako obogatiti svoje kulinarsko iskustvo.

Za učenike


Državna matura

Školska godina 2023/2024

Kalendar i vremenik provedbe ispita državne mature - drugi rok 

Ispitni katalozi za državnu maturu

Potvrde o položenim ispitima drugoga roka državne mature se preuzimaju kod ispitnog koordinatora u petak, 20. 9. 2024. godine u 10:00 sati.

 

Restoran Strukovne škole Virovitica

Restoran je u sklopu zgrade Strukovne škole Virovitica. U njemu učenici konobari, kuhari i slastičari uz nadzor stručnog osoblja spravljaju i poslužuju jela i uče vještine svojeg budućeg zanimanja. Restoran je opremljen modernom opremom i svime što je potrebno da bi se gosti ugodno osjećali u njemu. Raspolaže s 80 mjesta.

Pogledajte jelovnik

Radno vrijeme

ponedjeljakne radimo
utorak10:00 - 15:00
srijeda10:00 - 15:00
četvrtak10:00 - 15:00
petak10:00 - 15:00
subotane radimo
nedjelja i
blagdani
ne radimo
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.

Prihvaćam samo nužne kolačiće
Prihvaćam sve kolačiće