U ponedjeljak, 27. studenog 2023. g. u Strukovnoj školi Virovitica održana je kulinarska radionica na temu Vegetarijanska i veganska kuhinja. Radionica se održavala u sklopu projekta VirtuOS koji se provodi pod vodstvom RCK - Ugostiteljsko-turističke škole Osijek, a u kojem je Strukovna škola Virovitica partner.
Učenici i nastavnici imali su priliku pod vodstvom iskusnog kulinarskog chefa Branimira Krtalića iz Kulinarskog Instituta Kul IN imali su priliku raditi s namirnicama koje čine okosnicu veganske i vegetarijanske kuhinje, naučiti kako slagati okuse i začine te kako smanjiti oslanjanje na proizvode životinjskog porijekla pri promišljanju o idejama za buduće recepte.
Teme jela su bile: Dahl basmati, Shakshuka, Patliđan involtini.
Ova vrijedna znanja učenici i nastavnici moći će primijeniti u budućem radu te tako obogatiti svoje kulinarsko iskustvo.
Školska godina 2023/2024
Kalendar i vremenik provedbe ispita državne mature - drugi rok
Ispitni katalozi za državnu maturu
Potvrde o položenim ispitima drugoga roka državne mature se preuzimaju kod ispitnog koordinatora u petak, 20. 9. 2024. godine u 10:00 sati.
ponedjeljak | ne radimo |
utorak | 10:00 - 15:00 |
srijeda | 10:00 - 15:00 |
četvrtak | 10:00 - 15:00 |
petak | 10:00 - 15:00 |
subota | ne radimo |
nedjelja i blagdani | ne radimo |