NASTAVNI PREDMET |
1. god |
2. god |
3. god |
4. god |
I. ZAJEDNIČKI DIO |
|
|
|
|
Hrvatski jezik |
3 |
3 |
3 |
3 |
Povijest |
2 |
2 |
- |
- |
Politika i gospodarstvo |
- |
- |
2 |
- |
Tjelesna i zdravstvena kultura |
2 |
2 |
2 |
2 |
Etika / Vjeronauk |
1 |
1 |
1 |
1 |
Ukupno zajednički dio |
8 |
8 |
8 |
6 |
II. POSEBNI STRUČNI DIO |
|
|
|
|
Strani jezik I. |
3 |
3 |
3 |
3 |
Strani jezik II. |
3 |
3 |
2 |
2 |
Gospodarska matematika |
3 |
3 |
2 |
2 |
Računalstvo |
2 |
2 |
- |
- |
Poslovna psihologija s komunikacijom |
- |
- |
2 |
- |
Biologija s higijenom i ekologijom |
2 |
- |
- |
- |
Turistički zemljopis |
- |
- |
1 |
1 |
Povijest hrvatske kulturne baštine |
- |
- |
2 |
- |
Gospodarsko pravo |
- |
2 |
- |
- |
Poslovno dopisivanje |
1 |
1 |
- |
- |
Računovodstvo i kontrola |
- |
- |
- |
2 |
Statistika |
- |
- |
2 |
- |
Knjigovodstvo |
- |
- |
2 |
2 |
Organizacija poslovanja pod. u ugost. |
2 |
2 |
2 |
2 |
Osnove turizma |
2 |
- |
- |
- |
Promet i putničke agencije |
- |
- |
- |
2 |
Marketing u turizmu |
- |
- |
- |
2 |
Recepcijsko poslovanje |
- |
- |
- |
2 |
Poznavanje robe i prehrana |
2 |
2 |
- |
- |
Ugostiteljsko posluživanje |
2 |
3 |
3 |
3 |
Kuharstvo sa slastičarstvom |
3 |
4 |
4 |
4 |
Ukupno posebni stručni dio |
25 |
25 |
25 |
27 |
Praktična nastava |
|
|
|
|
- tjedno |
3 |
3 |
3 |
3 |
- ljetna |
182 |
182 |
182 |
- |
Sveukupno |
36 |
36 |
36 |
36 |
Ukupno godišnje |
1260 |
1260 |
1260 |
1152 |