U Strukovnoj su školi Virovitica, dana 17. prosinca i 21. prosinca 2021. godine, u sklopu projekta „EXPLORE AND LEARN gastronomic tradition sharing, knowledge“, održane radionice na temu kuharstva. Ove zanimljive i poučne radionice iz područja kuharstva održao je Goran Kočiš, Michelin chef i bivši učenik Strukovne škole Virovitica, koji je inspiracija svim našim učenicima. Na prvoj su radionici sudjelovali nastavnici ugostiteljskih zanimanja, dok je druga radionica bila organizirana za učenike koji se obrazuju za zanimanje kuharstvo. U sklopu druge radionice Goran Kočiš je na atraktivan način pripremao razne specijalitete poput perketla od soma, obraza crne slavonske svinje i ječam-cikle-dimljenog šarana. Sudionici radionica izrazili su zadovoljstvo prenesenim znanjem koje će primjenjivati u nastavi i daljnjem radu.
Školska godina 2023/2024
Kalendar i vremenik provedbe ispita državne mature - drugi rok
Ispitni katalozi za državnu maturu
Potvrde o položenim ispitima drugoga roka državne mature se preuzimaju kod ispitnog koordinatora u petak, 20. 9. 2024. godine u 10:00 sati.
ponedjeljak | ne radimo |
utorak | 10:00 - 15:00 |
srijeda | 10:00 - 15:00 |
četvrtak | 10:00 - 15:00 |
petak | 10:00 - 15:00 |
subota | ne radimo |
nedjelja i blagdani | ne radimo |