U srijedu, 06. prosinca 2023. g. u Strukovnoj školi Virovitica održana je slastičarska radionica koja fokus stavlja na pripremu monoporcija i tarteva te dekoriranje slastica i tanjura. Radionica se održavala u sklopu projekta VirtuOS koji se provodi pod vodstvom RCK - Ugostiteljsko-turističke škole Osijek, a u kojem je Strukovna škola Virovitica partner.
U sklopu radionice učenicima 1, 2 i 3 razreda slastičara i njihovim mentorima demonstrirala se priprema i prezentacija tarta i monoporcije od različitih komponenti, uključujući dodatak ganachea i cremouxa. Radilo se s jedinstvenim i kreativnim sastojcima te su se usavršavale tehnike dekoriranja slastica i tanjura. Voditeljica radionice je bila Natalija Jagunić
Ova vrijedna znanja učenici i nastavnici moći će primijeniti u budućem radu te tako obogatiti svoje kulinarsko iskustvo.
Školska godina 2023/2024
Kalendar i vremenik provedbe ispita državne mature - drugi rok
Ispitni katalozi za državnu maturu
Potvrde o položenim ispitima drugoga roka državne mature se preuzimaju kod ispitnog koordinatora u petak, 20. 9. 2024. godine u 10:00 sati.
ponedjeljak | ne radimo |
utorak | 10:00 - 15:00 |
srijeda | 10:00 - 15:00 |
četvrtak | 10:00 - 15:00 |
petak | 10:00 - 15:00 |
subota | ne radimo |
nedjelja i blagdani | ne radimo |