Osnove rezbarenja povrća

  Novosti         01.06.2023.

Ivan Đukić majstor je carvinga – rezbarenja voća i povrća. Danas je bio naš gost na radionici izrade dekoracija od povrća. Učenici turističko-hotelijerskog usmjerenja iz drugog i trećeg razreda s pažnjom su slušali teoriju o nastajanju te tehnike na istoku, priboru koji valja koristiti i načine prezentiranja. Svoju vještinu izrade dekoracija od tikvice, mrkve, finokija, korabe i cikle chef  Ivan Đukić prenio je na naše učenike, koji su usvojili praktične vještine u izradi različitih dekoracija.


Slijedi foto-galerija u kojoj sve navedeno pokazujemo!

 


#virtuos #strukovnaskolavirovitica #ssv

Za učenike


Restoran Strukovne škole Virovitica

Restoran je u sklopu zgrade Strukovne škole Virovitica. U njemu učenici konobari, kuhari i slastičari uz nadzor stručnog osoblja spravljaju i poslužuju jela i uče vještine svojeg budućeg zanimanja. Restoran je opremljen modernom opremom i svime što je potrebno da bi se gosti ugodno osjećali u njemu. Raspolaže s 80 mjesta.

Pogledajte jelovnik

Radno vrijeme

ponedjeljakne radimo
utorak10:00 - 15:00
srijeda10:00 - 15:00
četvrtak10:00 - 15:00
petak10:00 - 15:00
subotane radimo
nedjelja i
blagdani
ne radimo
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.

Prihvaćam samo nužne kolačiće
Prihvaćam sve kolačiće