Kulinarski institut Kul IN osmislio je kuharsku radionicu koja fokus stavlja na obradu i pripremu mesa. U sklopu projekta VirtuOS koja se provodi pod vodstvom RCK-a – Ugostiteljsko turističke škole Osijek. Održala se radionica učenicima 3.d. Turističko hotelijerski-komercijalist, 2.e. kuhari i njihovim mentorima. Prezentirala se i demonstrirala obrada koja se porcionirala i termički obradila. Uz to se odradila priprema i prezentacija mesa i mesnih jela sve to pod vodstvom chefa Branimira Krtalića.
Teme radionica su bile sljedeće: trančiranje cijelog janjeta, konfitiranje, slow roast (slabo pečenje), kuhanje i pan fry/prženje.
Ova vrijedna znanja učenici i nastavnici moći će primijeniti u budućem radu te tako obogatiti svoje kulinarsko iskustvo.
Školska godina 2023/2024
Kalendar i vremenik provedbe ispita državne mature - drugi rok
Ispitni katalozi za državnu maturu
Potvrde o položenim ispitima drugoga roka državne mature se preuzimaju kod ispitnog koordinatora u petak, 20. 9. 2024. godine u 10:00 sati.
ponedjeljak | ne radimo |
utorak | 10:00 - 15:00 |
srijeda | 10:00 - 15:00 |
četvrtak | 10:00 - 15:00 |
petak | 10:00 - 15:00 |
subota | ne radimo |
nedjelja i blagdani | ne radimo |