Obrada i priprema mesa - radionica

  Projekt RCK         06.12.2023.

Kulinarski institut Kul IN osmislio je kuharsku radionicu koja fokus stavlja na obradu i pripremu mesa. U sklopu projekta VirtuOS koja se provodi pod vodstvom RCK-a – Ugostiteljsko turističke škole Osijek. Održala se radionica učenicima 3.d. Turističko hotelijerski-komercijalist, 2.e. kuhari  i njihovim mentorima. Prezentirala se i demonstrirala obrada koja se porcionirala i termički obradila. Uz to se odradila priprema i prezentacija mesa i mesnih jela sve to pod vodstvom chefa Branimira Krtalića.

Teme radionica su bile sljedeće: trančiranje cijelog janjeta, konfitiranje, slow roast (slabo pečenje), kuhanje i pan fry/prženje.

Ova vrijedna znanja učenici i nastavnici moći će primijeniti u budućem radu te tako obogatiti svoje kulinarsko iskustvo.

Za učenike


Državna matura

Školska godina 2023/2024

Kalendar i vremenik provedbe ispita državne mature - drugi rok 

Ispitni katalozi za državnu maturu

Potvrde o položenim ispitima drugoga roka državne mature se preuzimaju kod ispitnog koordinatora u petak, 20. 9. 2024. godine u 10:00 sati.

 

Restoran Strukovne škole Virovitica

Restoran je u sklopu zgrade Strukovne škole Virovitica. U njemu učenici konobari, kuhari i slastičari uz nadzor stručnog osoblja spravljaju i poslužuju jela i uče vještine svojeg budućeg zanimanja. Restoran je opremljen modernom opremom i svime što je potrebno da bi se gosti ugodno osjećali u njemu. Raspolaže s 80 mjesta.

Pogledajte jelovnik

Radno vrijeme

ponedjeljakne radimo
utorak10:00 - 15:00
srijeda10:00 - 15:00
četvrtak10:00 - 15:00
petak10:00 - 15:00
subotane radimo
nedjelja i
blagdani
ne radimo
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.

Prihvaćam samo nužne kolačiće
Prihvaćam sve kolačiće