O školi

Strukovna škola Virovitica   |   01.09.2011.

Strukovna škola Virovitica najveća je srednja škola u gradu Virovitici s ukupno 650 učenika i 63 zaposlenih. U program obrazovanja uključena su sljedeća zanimanja: ekonomist, komercijalist, turističko-hotelijerski komercijalist, konobar, kuhar, slastičar i prodavač. Matična školska zgrada nalazi se u Vukovarskoj cesti, a u novoizgrađenoj zgradi nastava se počela odvijati od srijede, 20. rujna 2006. godine. Nastava se održava u dvije smjene.

Strukovna škola jedna je od bolje opremljenih u cijeloj državi. Uz dobro opremljene učionice, škola se može pohvaliti kvalitetnim praktičnim učionicama u kojim učenici odrađuju dio praktične nastave. U sklopu Strukovne škole Virovitica početkom školske godine 2010./2011. otvoren je i restoran u kojemu jela pripremaju učenici Strukovne škole i mentori odnosno šefovi kuhinje.

Škola je uključena u program međunarodne Eko-škole koji vodi i koordinira Pokret prijatelja prirode "Lijepa naša" još od 1998. godine. Od 14. ožujka 2001. naša škola je ponosni nosilac Zelene zastave i član međunarodne obitelji Eko-škola.

Za učenike


Restoran Strukovne škole Virovitica

Restoran je u sklopu zgrade Strukovne škole Virovitica. U njemu učenici konobari, kuhari i slastičari uz nadzor stručnog osoblja spravljaju i poslužuju jela i uče vještine svojeg budućeg zanimanja. Restoran je opremljen modernom opremom i svime što je potrebno da bi se gosti ugodno osjećali u njemu. Raspolaže s 80 mjesta.

Pogledajte jelovnik

Radno vrijeme

ponedjeljakne radimo
utorak10:00 - 15:00
srijeda10:00 - 15:00
četvrtak10:00 - 15:00
petak10:00 - 15:00
subotane radimo
nedjelja i
blagdani
ne radimo

Za nastavnike


Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.