Kalendar izradbe i obrane završnog rada u šk. god. 2024./25.

  Novosti         06.03.2025.
  • do 20. listopada 2024. – donošenje tema za završni rad
  • do 31. listopada 2024. – odabir tema za završni rad

 

Ispitni rokovi:

 

Prijave obrane završnog rada za ljetni ispitni rok: do 1. travnja 2025.

Rok za predaju pisanog dijela završnog rada: do 29. svibnja 2025.

Ljetni ispitni rok:

  • turističko-hotelijerski komercijalisti - 11. i 12. lipnja 2025.
  • kuhari, konobari, slastičari – 13. lipnja 2025.
  • komercijalisti – 13. lipnja 2025.
  • ekonomisti – 11. i 12. lipnja 2025.

Podjela svjedodžbi: 24. lipnja 2025.

 

Prijave obrane završnog rada za jesenski ispitni rok: do 10. srpnja 2025.

Rok za predaju pisanog dijela završnog rada: do 14. kolovoza 2025.

Jesenski ispitni rok: 25. kolovoza 2025. – trogodišnja zanimanja

  1. kolovoza 2025. – četverogodišnja zanimanja

Podjela svjedodžbi: 29. kolovoza 2025.

 

Prijave obrane završnog rada za zimski ispitni rok: do 28. studenoga 2025.

Rok za predaju pisanog dijela završnog rada: do 15. siječnja 2026.

Zimski ispitni rok: od 2. veljače 2026.

Podjela svjedodžbi: 10. veljače 2026.

 

Za učenike


Državna matura

Školska godina 2023/2024

Kalendar i vremenik provedbe ispita državne mature - drugi rok 

Ispitni katalozi za državnu maturu

Potvrde o položenim ispitima drugoga roka državne mature se preuzimaju kod ispitnog koordinatora u petak, 20. 9. 2024. godine u 10:00 sati.

 

Restoran Strukovne škole Virovitica

Restoran je u sklopu zgrade Strukovne škole Virovitica. U njemu učenici konobari, kuhari i slastičari uz nadzor stručnog osoblja spravljaju i poslužuju jela i uče vještine svojeg budućeg zanimanja. Restoran je opremljen modernom opremom i svime što je potrebno da bi se gosti ugodno osjećali u njemu. Raspolaže s 80 mjesta.

Pogledajte jelovnik

Radno vrijeme

ponedjeljakne radimo
utorak10:00 - 15:00
srijeda10:00 - 15:00
četvrtak10:00 - 15:00
petak10:00 - 15:00
subotane radimo
nedjelja i
blagdani
ne radimo
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.

Prihvaćam samo nužne kolačiće
Prihvaćam sve kolačiće