Stjepan i Domagoj iz 3. f kuhara u restoranu Strukovne škole Virovitica 9. 9. 2017. pripremaju jelo mirnoćom profesionalaca
Saša i Matej uz profesoricu Mihaljević vodili su izradu jela za najavljenih 100 gostiju na Festivalu
Hoselita i Lorena pripremaju podloge za Mikešku paštetu od čvaraka (pašteta se mora ohladiti prije rezanja)
Mikeška pašteta i Virovitički sataraš u tikvi u Centru za kulturu u Virovitici
Mikeška pašteta izbliza
Mirisni kolači iz mikeškog repertoara koje su izradili učenici 3. g i 3. d
Jasmina Jurković Petras izlažući rezultate projekta na posebnom štandu; zainteresirala je i mladog zagrebačkog profesora TZK
Zelena salata oplemenjena orahom, celerom i žutom mesnatom paprikom
Neumorna profesorica daje izjavu za novinare
Mikeški jestvenik u rukama je i očima naših vrijednih učenika
Susjede: piletina i pastrva
Pileći file V i Gospodski pohanac uz Virovitički sataraš i domaće umake
Razgovor s novinarkom In Horeca Hrvatska (na Face-u preneseno nekoliko minuta kasnije!)
Vinska je juha u čašici, a noja (tudum) svjedoči od koje je vrste izrađena
Fotografi su zabilježili Franov stav za stolom: ponos na višesatni trud 3. f u kuhinji
Znatiželjni degustatori dobivaju pojašnjenja o sjajnim mikeškim jestvinama koje smo otrgnuli od zaborava
Dio atmosfere (novinari i njihovi gosti u Centru kulture u Virovitici u subotu u 21.15)
Ravnateljica i voditeljica projekta s Božicom Brkan, uglednom književnicom i gastro kritičarkom
Panoi Mikeškog jestvenika snažan su medij malog ali žilavog projekta
Snimila: Marta Mihaljević
Složila i objasnila: Ljubica Mihaljević
ponedjeljak | ne radimo |
utorak | 10:00 - 15:00 |
srijeda | 10:00 - 15:00 |
četvrtak | 10:00 - 15:00 |
petak | 10:00 - 15:00 |
subota | ne radimo |
nedjelja i blagdani | ne radimo |