EXPLORE AND LEARN

  Novosti         25.04.2022.

U Strukovnoj su školi Virovitica, dana 20. travnja 2022. godine, u sklopu projekta „EXPLORE AND LEARN gastronomic tradition sharing, knowledge“ održane radionice na temu somelijerstva. Ove zanimljive i poučne radionice iz područja somelijerstva održala je Ivana Nemet, vrhunska enologinja i ravnateljica Tehnološkog inovacijskog centra u Virovitici. Na prvoj su radionici sudjelovali nastavnici ugostiteljskih zanimanja. Prvi je dio radionica bio teorijski, a na njemu smo slušali općenito o vinima, kako je nastao šampanjac i o autohtonim vinskim sortama u Hrvatskoj. U sklopu druge radionice Ivana će nam prezentirati neke vrste vina i koji su to postupci kod ocjenjivanja za kvalitetno, a koji za vrhunska vina. Sudionici radionica izrazili su veliko zadovoljstvo prenesenim znanjem i iskustvom kojem Ivana raspolaže i željno očekuju drugu radionicu u kojoj ćemo moći uživati u vinima.

#somelijerstvo #exploreandlearn #wine #strukovnaskolavirovitica #ssv

Za učenike


Restoran Strukovne škole Virovitica

Restoran je u sklopu zgrade Strukovne škole Virovitica. U njemu učenici konobari, kuhari i slastičari uz nadzor stručnog osoblja spravljaju i poslužuju jela i uče vještine svojeg budućeg zanimanja. Restoran je opremljen modernom opremom i svime što je potrebno da bi se gosti ugodno osjećali u njemu. Raspolaže s 80 mjesta.

Pogledajte jelovnik

Radno vrijeme

ponedjeljakne radimo
utorak10:00 - 15:00
srijeda10:00 - 15:00
četvrtak10:00 - 15:00
petak10:00 - 15:00
subotane radimo
nedjelja i
blagdani
ne radimo
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.

Prihvaćam samo nužne kolačiće
Prihvaćam sve kolačiće