„EXPLORE AND LEARN gastronomic tradition sharing, knowledge“

  Novosti         20.09.2022.

U Strukovnoj školi Virovitica, dana 20. rujna. 2022.g., u sklopu projekta „EXPLORE AND LEARN gastronomic tradition sharing, knowledge“ održane su radionice za nastavnike i učenike ugostiteljskih zanimanja. Radionice za nastavnike i učenike organizirala je Tvrtka MIKROSTIL d.o.o. iz Varaždina. Strukovna škola Virovitica naručila je 10 dlanovnika za primanje narudžbi koji će biti od velike pomoći u samom radu restorana te time pripremiti učenike za nove tehnologije koje su vrlo praktične i olakšaju sami posao prilikom primanja narudžbe i komunikacije konobara te kuhara u radu. Dlanovnici za primanje narudžbi su već vrlo popularni u ugostiteljskim objektima, tako da i ovaj put Strukovna škola Virovitica prati trendove i usavršava buduće ugostiteljske djelatnike.

Mario Grgurić, bacc. oec.

Interreg

Za učenike


Restoran Strukovne škole Virovitica

Restoran je u sklopu zgrade Strukovne škole Virovitica. U njemu učenici konobari, kuhari i slastičari uz nadzor stručnog osoblja spravljaju i poslužuju jela i uče vještine svojeg budućeg zanimanja. Restoran je opremljen modernom opremom i svime što je potrebno da bi se gosti ugodno osjećali u njemu. Raspolaže s 80 mjesta.

Pogledajte jelovnik

Radno vrijeme

ponedjeljakne radimo
utorak10:00 - 15:00
srijeda10:00 - 15:00
četvrtak10:00 - 15:00
petak10:00 - 15:00
subotane radimo
nedjelja i
blagdani
ne radimo
Naše web stranice koriste kolačiće kako bi Vama omogućili najbolje korisničko iskustvo, za analizu prometa i korištenje društvenih mreža. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje.

Prihvaćam samo nužne kolačiće
Prihvaćam sve kolačiće