Restoran Strukovne škole Virovitica


Restoran je u sklopu zgrade Strukovne škole Virovitica. U njemu učenici konobari, kuhari i slastičari uz nadzor stručnog osoblja spravljaju i poslužuju jela i uče vještine svojeg budućeg zanimanja. Restoran je opremljen modernom opremom i svime što je potrebno da bi se gosti ugodno osjećali u njemu. Raspolaže s 80 mjesta.


Radno vrijeme

ponedjeljakne radimo
utorak10:00 - 15:00
srijeda10:00 - 15:00
četvrtak10:00 - 15:00
petak10:00 - 15:00
subotane radimo
nedjelja i
blagdani
ne radimo


Pizza - svakodnevna ponuda

Miješana
sir, šunka, umak, šampinjoni, origano
25,00 kn     Margarita
umak, mozzarela, origano
25,00 kn
Slavonska
sir, šunka, umak, slanina, jeger, feferoni, origano
25,00 kn     Napolitana
umak, luk, origano
25,00 kn
Vegetarijanska
sir, umak, mješano povrće, gljive, origano
25,00 kn     Pizza Struki
sir, umak, pršut, slanina, maslina, jaje na oko, šampinjoni, origano
25,00 kn

Sendviči

Topli sendvič
šunka, sir, kečap, majoneza, povrće
10,00 kn    


Dnevni menu

petak, 17.11.2017.

PILEĆA JUHA
POHANE LIGNJE
POMFRIT
TARTAR

25,00 kn
PILEĆA JUHA
PILEĆI NARAVNI ODREZAK
RESTANI KRUMPIR
SALATA

25,00 kn


Kontakt

Tel: 033 726 369
Mob: 099 231 8790


Lokacija

Za učenike


Državna matura

Restoran Strukovne škole Virovitica

Restoran je u sklopu zgrade Strukovne škole Virovitica. U njemu učenici konobari, kuhari i slastičari uz nadzor stručnog osoblja spravljaju i poslužuju jela i uče vještine svojeg budućeg zanimanja. Restoran je opremljen modernom opremom i svime što je potrebno da bi se gosti ugodno osjećali u njemu. Raspolaže s 80 mjesta.

Pogledajte jelovnik

Radno vrijeme

ponedjeljakne radimo
utorak10:00 - 15:00
srijeda10:00 - 15:00
četvrtak10:00 - 15:00
petak10:00 - 15:00
subotane radimo
nedjelja i
blagdani
ne radimo

Za nastavnike


Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.