Otvoren Prolaz svetog Valentina

Novosti   |   14.02.2018.

Četrnaesti veljače, poznatiji kao Dan zaljubljenih, obilježen je i u Strukovnoj školi Virovitica.

Ove godine učenici 1. d turističko-hotelijerskih komercijalista osmislili su konkretan i originalan način da obilježe Dan sv. Valentina.

Iskoristivši prazan kutak preko puta školske kantine, otvorili su i „posvetili“ prolaz svetom Valentinu. Uz pomoć profesorice Ljubice Mihaljević učenici su osmislili i pripremili raznolike puslice koje je danas fotografirala učenica Magdalena Vorih. Izložbu su postavile i uredile učenice Monika Peša i Kata Mandić.

Prolaz je ukrašen slikama puslica (koje su učenici izrađivali od listopada prošle godine) i svježe pripremljenim puslicama koje su dijelili učenicima i profesorima Strukovne škole.

Svečano otvorenje započela je pozdravnim govorom učenica Monika Peša, a Dolores Šantavec pročitala je povijesni tekst o svetom Valentinu. Tekst je za ovu prigodu pripremila profesorica Valentina Halužan. Predstavnici 1. d razreda Marija Rasinec i Ilija Tadić presijecanjem vrpce otvorili su „Prolaz sv. Valentina“.

Projektne fotografije bit će izložene do svibnja ove godine jer ih kanimo smjestiti, od nove jeseni, u novi projekt 2. d razreda!

 

M. Peša, K. Mandić i M. Vorih

Za učenike


Državna matura

Restoran Strukovne škole Virovitica

Restoran je u sklopu zgrade Strukovne škole Virovitica. U njemu učenici konobari, kuhari i slastičari uz nadzor stručnog osoblja spravljaju i poslužuju jela i uče vještine svojeg budućeg zanimanja. Restoran je opremljen modernom opremom i svime što je potrebno da bi se gosti ugodno osjećali u njemu. Raspolaže s 80 mjesta.

Pogledajte jelovnik

Radno vrijeme

ponedjeljakne radimo
utorak10:00 - 15:00
srijeda10:00 - 15:00
četvrtak10:00 - 15:00
petak10:00 - 15:00
subotane radimo
nedjelja i
blagdani
ne radimo

Za nastavnike


Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.