Kalendar izradbe i obrane završnog rada

Obavijesti   |   09.04.2019.

Školska godina 2018.-2019.

 

Zimski ispitni rok

Prijave obrane završnog rada za zimski ispitni rok: do 30. studenog 2019.

Rok za predaju pisanog dijela završnog rada: do 24. siječnja 2020.

Zimski ispitni rok: od 7. veljače 2020.

Podjela svjedodžbi: 11. veljače 2020.

 

Školska godina 2019.-2020.

       

  • do 18. listopada 2019. – donošenje tema za završni rad
  • do 31. listopada 2019. – odabir tema za završni rad

 

Ispitni rokovi:

Prijave obrane završnog rada za ljetni ispitni rok: do 1. travnja 2020.

Rok za predaju pisanog dijela završnog rada: do 25. svibnja 2020.

Ljetni ispitni rok:

  • ekonomisti: 8. i 9. lipnja 2020.
  • turističko – hotelijerski komercijalisti: 10. lipnja 2020.
  • komercijalisti: 12. lipnja 2020.
  • prodavači: 18. lipnja 2020.
  • kuhari, konobari, slastičari: 18. i 19. lipnja 2020.

Podjela svjedodžbi: 26. lipnja 2020.

 

Prijave obrane završnog rada za jesenski ispitni rok: do 10. srpnja 2020.

Rok za predaju pisanog dijela završnog rada: do 16. kolovoza 2020.

Jesenski ispitni rok: 25. kolovoza 2020. – četverogodišnja zanimanja)

  1. kolovoza 2020. – trogodišnja zanimanja

Podjela svjedodžbi: 28. kolovoza 2020.

 

Prijave obrane završnog rada za zimski ispitni rok: do 30. studenog 2020.

Rok za predaju pisanog dijela završnog rada: do 22. siječnja 2021.

Zimski ispitni rok: od 5. veljače 2021.

Podjela svjedodžbi: 10. veljače 2021.

Za učenike


Restoran Strukovne škole Virovitica

Restoran je u sklopu zgrade Strukovne škole Virovitica. U njemu učenici konobari, kuhari i slastičari uz nadzor stručnog osoblja spravljaju i poslužuju jela i uče vještine svojeg budućeg zanimanja. Restoran je opremljen modernom opremom i svime što je potrebno da bi se gosti ugodno osjećali u njemu. Raspolaže s 80 mjesta.

Pogledajte jelovnik

Radno vrijeme

ponedjeljakne radimo
utorak10:00 - 15:00
srijeda10:00 - 15:00
četvrtak10:00 - 15:00
petak10:00 - 15:00
subotane radimo
nedjelja i
blagdani
ne radimo

Za nastavnike


Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.