Božić čine ljudi, a ne pokloni – naša božićna jelka

Novosti   |   18.12.2017.

I ove smo godine u sklopu aktivnosti Eko škole izradili božićnu jelku od recikliranih materijala. Naša božićna jelka nastala je od starih letvica i slika naših maturanata kada su bili mali. Za ovakvu jelku odlučili smo se kako bismo podsjetili učenike da Božić čine ljudi, a ne pokloni. Moramo priznati da je jelka privukla veliku pozornost učenika i profesora.  U ovom malom projektu sudjelovali su učenici završnih razreda 4.a, 4.b, 4.c i 4.d te voditeljica eko škole Ana Borbaš Bajivić.

Za učenike


Državna matura

Restoran Strukovne škole Virovitica

Restoran je u sklopu zgrade Strukovne škole Virovitica. U njemu učenici konobari, kuhari i slastičari uz nadzor stručnog osoblja spravljaju i poslužuju jela i uče vještine svojeg budućeg zanimanja. Restoran je opremljen modernom opremom i svime što je potrebno da bi se gosti ugodno osjećali u njemu. Raspolaže s 80 mjesta.

Pogledajte jelovnik

Radno vrijeme

ponedjeljakne radimo
utorak10:00 - 15:00
srijeda10:00 - 15:00
četvrtak10:00 - 15:00
petak10:00 - 15:00
subotane radimo
nedjelja i
blagdani
ne radimo

Za nastavnike


Ove mrežne stranice koriste kolačiće kako bismo vam pružili bolje korisničko iskustvo. Za više informacija o korištenju kolačića na ovim stranicama, kliknite ovdje. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića.